You are here
Home > Random News > Jeziv detalj zločina u Štrpcu: Dejan Krstičić nahranio blizance i ljuljao ih u naručju, pa ih iskasapio!

Jeziv detalj zločina u Štrpcu: Dejan Krstičić nahranio blizance i ljuljao ih u naručju, pa ih iskasapio!

Dejan Krstičić (35), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu nožem je ubio svog sina Nemanju, starog svega 40 dana, dok je drugog blizanca Danila izbo, koji je srećom ostao živ. Stravičan zločin Dejan je počinio u stanju nervnog rastrojstva, naočigled svoje supruge Ane.

 

+

– Ne znam zašto je to učinio, Mene i moju majku je otjerao po drva napolje, a mom suprugu je rekao da ide da založi vatru u drugoj sobi. Ništa nije ukazivalo na to da će se desiti nešto loše.

 

Odjednom sam čula snajin vrisak, koja je vrištala “Šta to radiš?” i utrčala u sobu. Onda sam vidjela moju unučad svu krvavu na kauču u dnevnoj sobi – rekla je Dejanova majka, Gordana.

 

Ona kaže da je Dejan prethodno sa suprugom nahranio blizance i ljuljao ih u naručju.

 

– Kada smo ušli on je vikao “Neko će da mi uzme blizance! Hoće da mi uzmu djecu“. Izgledalo je da ne zna šta radi. Imao je neki strah u posljednje vrijeme da će mu neko uzeti djecu. Kao da je bio u depresiji – navodi njegova majka, koja dodaje da se prethodno nije svađao sa suprugom i da su se lijepo slagali.

 

Dejana je u krvavom piru zaustavio njegov rođeni brat, koji je izletio iz druge sobe. Drugi brat nije bio kući. Komšije su zanijemile poslije zločina, i svi za njega imaju samo riječi hvale.

 

Poslije zločina Dejan je policiju sačekao u kući, a navodno im je rekao da se sporečkao sa suprugom i da je htio da je zaplaši, kao i da mu je “pao mrak na oči” i da se ničeg ne sjeća.

 

Dječak koji je podlegao povredama uboden je u predjelu vrata. On je preminuo na putu od Štrpca do Gračanice. Drugi dječak je za sada stabilno, jer ubodi srećom nisu zakačili vitalne organe.

(Alo)

Leave a Reply

Top